Home   >   Web Development through Angular

28 Sep - 28 Nov

Web Development through Angular

Trajnimi i kësaj serie do të zgjat rreth 2 muaj dhe numri i pjesëmarrësve është I limituar, gjithsej janë 7 kandidatë.

Ky program i trajnimit është përpiluar sipas kërkesave të tregut dhe të kompanive partnere.

Kandidatët më të suksesshëm do të kenë mundësi praktike pas përfundimit të trajnimit!

Regjistrimi për grupin Tetor-Nëntor ka filluar!

Duration

2 months

Application Deadline

25 September

Candidate Limit

3 spots left!

Price

130€ (20% discount for bachelor students)

Instructor

Enis Qafëleshi

Software Dev / Makerspace Prizren / Taekwondo Kosovo

Stay in touch

Subscribe to our newsletter and stay up to date with our news and events.


Email: